Menukaart Lunch FOCACCIA'S Focaccia geitenkaas Focaccia mozzarella Focaccia kip SOEPEN Tomaten creme soep Gegratineerde Franse uiensoep Kervel creme soep Uitsmijter of omelet JDF ham, kaas en spek Uitsmijter of omelet keuze: ham/kaas/spek Boerenomelet tomaat, paprika, ui en champignons SALADES Scampi Scampi gebakken in knofloof en ui Jour de Fête Geitenkaas, spek, honing en aceto Ceasar op klassieke wijze Sticky bacon Speklapjes, sojasaus Gegrilde seizoensgroenten Provence kruiden 12 UURTJE 12 uurtje soep van de dag, kroket met brood, huisgemaakte tonijnsalade en brood LUNCH CLASSICS Croque monsieur ham/kaas Croque madame ham/kaas/spiegelei Croque Hawaii ham/kaas/ananas 2 rundvleeskroketten met brood en mosterd Wrap met kip/beef/zalm Indische saté van kippendijfilet Hamburger deluxe van het Rijnrund Kippenragout in een bladerdeegbakje ONTBIJT Klein ontbijt brood,ham,kaas,jam,croissant,nutella,kop koffie of thee en een verse jus d'orange Groot ontbijt brood, spiegelei met spek of omelet met spek, ham,kaas,jam,croissant,nutella,kop koffie of thee en een verse jus d'orange BROODJES Jonge kaas Oude kaas Tonijnsalade Huisgemaakt Gezond Jour de fete champignons, spek, gekookt ei Warm gehakt Warme brie Serranoham Gerookte zalm Beef parmezaan Carpaccio ossenhaas Hete kip Voorgerechten Carpaccio van ossenhaas Met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitjes en Parmezaan Tomaten creme soep geserveerd met brood Franse uiensoep geserveerd met brood Kervel creme soep geserveerd met brood Stokbrood met 3 tapenades pesto, aioli en tomatensalsa Scampi aioli In knoflookolie uit de oven Beef sesam gegrilde beef met sojasaus Zalmtartaar dille, creme fraiche en ui Hoofdgerechten Zeebaars op de huid gebakken met tomaat basilicumsaus Vispannetje drie soorten vis in een romige witte saus Lamskroon met honing tijm saus Schnitzel natural, peper- of champignonsaus Indische saté van kippendijfilet Zuurvlees Maastricht's favoriet! Kippenragout in een bladerdeeg bakje Tournedos van ossenhaas met peper- of champignonsaus Hamburger deluxe van het Rijnrund Mixed grill varieert per week Cannenoli ricotta en spinazie Pasta bolognese op klassieke wijze Pasta con funghi saus van bospaddenstoelen Pasta bistecca gekruide biefstukpuntjes Pasta scampi tomaat, knoflook en basilicum Nagerechten Cheesecake met rode vruchten Dame blanche de klassieker Panna cotta Fruit coupe met seizoensvruchten Creme brulee Chocolade mousse