Jour de Fête
  • Home
  • Menu
  • Impressie
  • Groepen
  • Themadiners
  • Contact
  • Reserveren
  • Home
  • Menu
  • Impressie
  • Groepen
  • Themadiners
  • Contact
  • Reserveren

Menukaart

Lunch
FOCACCIA'S
Focaccia geitenkaas
Focaccia mozzarella
Focaccia kip
SOEPEN
Tomaten creme soep
Gegratineerde Franse uiensoep
Kervel creme soep
Uitsmijter of omelet JDF

ham, kaas en spek

Uitsmijter of omelet

keuze: ham/kaas/spek

Boerenomelet

tomaat, paprika, ui en champignons

SALADES
Scampi

Scampi gebakken in knofloof en ui

Jour de Fête

Geitenkaas, spek, honing en aceto

Ceasar

op klassieke wijze

Sticky bacon

Speklapjes, sojasaus

Gegrilde seizoensgroenten

Provence kruiden

12 UURTJE
12 uurtje

soep van de dag, kroket met brood, huisgemaakte tonijnsalade en brood

LUNCH CLASSICS
Croque monsieur

ham/kaas

Croque madame

ham/kaas/spiegelei

Croque Hawaii

ham/kaas/ananas

2 rundvleeskroketten

met brood en mosterd

Wrap

met kip/beef/zalm

Indische saté

van kippendijfilet

Hamburger deluxe

van het Rijnrund

Kippenragout

in een bladerdeegbakje

ONTBIJT
Klein ontbijt

brood,ham,kaas,jam,croissant,nutella,kop koffie of thee en een verse jus d'orange

Groot ontbijt

brood, spiegelei met spek of omelet met spek, ham,kaas,jam,croissant,nutella,kop koffie of thee en een verse jus d'orange

BROODJES
Jonge kaas
Oude kaas
Tonijnsalade

Huisgemaakt

Gezond
Jour de fete

champignons, spek, gekookt ei

Warm gehakt
Warme brie
Serranoham
Gerookte zalm
Beef parmezaan
Carpaccio ossenhaas
Hete kip
Voorgerechten
Carpaccio van ossenhaas

Met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitjes en Parmezaan

Tomaten creme soep

geserveerd met brood

Franse uiensoep

geserveerd met brood

Kervel creme soep

geserveerd met brood

Stokbrood met 3 tapenades

pesto, aioli en tomatensalsa

Scampi aioli

In knoflookolie uit de oven

Beef sesam

gegrilde beef met sojasaus

Zalmtartaar

dille, creme fraiche en ui

Hoofdgerechten
Zeebaars

op de huid gebakken met tomaat basilicumsaus

Vispannetje

drie soorten vis in een romige witte saus

Lamskroon

met honing tijm saus

Schnitzel

natural, peper- of champignonsaus

Indische saté

van kippendijfilet

Zuurvlees

Maastricht's favoriet!

Kippenragout

in een bladerdeeg bakje

Tournedos van ossenhaas

met peper- of champignonsaus

Hamburger deluxe

van het Rijnrund

Mixed grill

varieert per week

Cannenoli

ricotta en spinazie

Pasta bolognese

op klassieke wijze

Pasta con funghi

saus van bospaddenstoelen

Pasta bistecca

gekruide biefstukpuntjes

Pasta scampi

tomaat, knoflook en basilicum

Nagerechten
Cheesecake

met rode vruchten

Dame blanche

de klassieker

Panna cotta
Fruit coupe

met seizoensvruchten

Creme brulee
Chocolade mousse

Jour de Fête

Contact

Markt 32
6211 CK, Maastricht
info@eetcafejourdefete.nl +31 (0) 43 325 69 32

Social Media

Made with ❤ by: POCKETMENU